Smerter eller stivhet?

Jeg hjelper deg!

Diagnose, behandling og rehabilitering av akutte og kroniske symptomer i ledd og muskler.

Bestill tidKontakt meg

Behandlingar

Priser:

  • Nybesøk naprapati: 605kr
  • Oppfølging naprapati: 605kr
  • Studentpris: 505kr (med giltigt studentbevis)
  •  

Avbestilling senere en 24t før konsultasjonen blir belastet.

 

Når du kommer for behandling hos Kongsvinger Naprapatklinikk så innleder jeg med å gjøre en grundig undersøkelse av musklene dine, ledd og nerver. Når jeg har kartlagt årsaken til problemene dine, velger jeg et behandlingsprogram utifra dine behov. Det finns en mengde med ulike behandlings teknikker som passar for ulike individer og problemer. 

De behandlings teknikkene jeg bruker er blandt annet leddjusteringer, muskelpressur, triggerpunktsbehandling og akupunktur for å stimulere nervesystemet. Samtlige behandlinger bruker jeg for at kroppen din ska bli funksjonell igjen og framfor alt smertefri. 

Ettersom min ambisjon er å inspirere deg til å gjøre visse forandringer for å få en økt livskvalitet så er alle behandlinger og opplegg tilpasset hvert enkelt individ. Jeg gir deg råd og tips for å forbedre kroppsfunksjonen din, så du får ett langvarig resultat

Naprapati: Naprapati betyr å "korrigere årsak til lidelse" og er en moderne form for ortopedisk manuell medisin. Ved å diagnostisere hvilke deler av kroppen din som har nedsatt funksjon, og i tillegg behandle underliggende årsak til smerten, skapes det gode forutsetninger til en bedre funksjon i fremtiden.

Manipulationsbehandling

Ledmanipulation syftar till att normailisera rygg- och extremitetsleders rörelseomfång och funktion. En snabb impuls med låg kraft riktas mot en specifik led med naprapatens händer.

Läs mer.

Mobiliseringstekniker

Syftet med mobilisering är den samma som vid ledmanipulation, att normalisera funktionen i rygg- och extremitetslederna. Till skillnad från manipulationstekniken där en snabb impuls riktas mot leden används här en långsammare typ av töjningsteknik.

Läs mer.

Stretching

Stretching är en behandlingsteknik som används inom naprapatin med syftena att öka eller bibehålla rörlighet, minska muskelspänning samt öka blodcirkulationen.

Läs mer.

Dry needling - Akupunktur

Dry needling är en behandlingsform där nålar används för att effektivt komma djupt ner i muskulaturen och behandla dom områden som inte går att nå med händerna.

Läs mer.

Triggerpunktsbehandling

En myofascial triggerpunkt är en hyperöm punkt i en spänd muskelfibersträng. Den naprapatiska behandlingen av myofasciala triggerpunkter sker genom olika stretch- och relaxaionstekniker.

Läs mer.