Smerter eller stivhet?

Jeg hjelper deg!

Diagnose, behandling og rehabilitering av akutte og kroniske symptomer i ledd og muskler.

Bestill tidKontakt meg

Om meg

Kongsvinger Naprapatklinikk åpnet i november 2006 av meg, Eric Kersal. Jeg eier og driver også en naprapatklinikk i Sverige, Hammarö Naprapatklinikk, som jeg startet i mars 2017. 

Som tenåring gikk jeg ishockeygymnasiet i Mora og jeg har tidligere konkurrert i langrenn. Så interessen for idrett, trening og kroppen har jeg hatt i mange år. Idag trener jeg styrketrening og bevegelighetstrening. De siste årene har jeg også danset som trening og for interessens skyld. Det har blitt både Lindy Hop og moderne dans. Jeg har også danset litt street dance.

 

Min inspirasjon er å få mennesker til å ville forandre hverdagen sin for å få en høyere livskvalitet gjennom en bedre egenhelse. Jeg håper jeg kan være den inspirasjonskilden for mine kunder og pasienter. 

 

Jeg ser ikke jobben min bare som behandling. Jeg vil også gi deg vegledning der råd om nye bevegelses måter eller øvninger gir en bedre funksjonalitet. Det, i tillegg til råd om kost tror jeg kan vare en bra grund for å skape en helhetlig helse. 

 

Og det er klinikkens fokus og ambisjon – å gi deg bedre forutsetninger for en helhetlig helse. Hos meg får du en individuell behandlingsplan der jeg gir deg øvelser og tips som for deg er funksjonelle og som gir et langvarig resultat.

Du er varmt velkommen til å kontakte meg på Kongsvinger Naprapatklinikk!